30
ΧΡΟΝΙΑ

Το Γιαννιώτικο Μπακλαβαδάκι Κολιονάσιος από το 1986 σας προσφέρει τη μοναδική γεύση ενός χειροποίητου παραδοσιακού προϊόντος που με την γνήσια παραδοσιακή συνταγή αγαπήθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

30 χρόνια... μοναδικής γεύσης

Η επιχείρηση Κολιονάσιος Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα παρασκευής και συσκευασίας σιροπιαστών γλυκών από το 1986.Το Γιαννιώτικο Μπακλαβαδάκι εδώ και χρόνια με την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές προσφέρει στους καταναλωτές του τη μοναδική γεύση που αναζητούν.

Τα προϊόντα μας εκτός από τις περιοχές της Ηπείρου αγαπήθηκαν και από άλλες πόλεις, νησιά ακόμη και από το εξωτερικό.Ο ιδρυτής της επιχείρησης Κολιονάσιος Ευάγγελος κατάφερε να κάνει ένα παραδοσιακό προϊόν να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στον τομέα των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις μοντέρνες ιδέες των παιδιών του, εμπλουτίζουν με φρέσκες ιδέες ένα καθαρά παραδοσιακό προϊόν χωρίς όμως αυτό να χάσει τη γνησιότητά του.

Πολλοί απορούν πώς καταφέρνουμε και διατηρούμε εδώ και τόσα χρόνια την ίδια ποιότητα. Η απάντησή μας είναι η γνήσια αναλλοίωτη συνταγή και η πιστή εκτέλεσή της. Σκοπός της επιχείρησής μας είναι να γίνει ευρύτερα γνωστό το παραδοσιακό Γιαννιώτικο Μπακλαβαδάκι και συνεπώς η παράδοση που με την πάροδο των χρόνων αλλοιώνεται.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support